Gheorghe Flutur, la startul campaniei electorale prezidențiale: Klaus Iohannis este garantul normalității în această țară, dar și al susținerii unui guvern care să scoată din izolare Moldova și Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a prezentat, sâmbătă, odată cu debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, argumentele pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României.

El a spus la startul campaniei electorale că face un apel sucevenilor să voteze Klaus Iohannis.

„Klaus Iohannis este singurul garant al construcției autostrăzii care să lege Suceava de vestul României și Suceava de București. A promis și va susține un guvern care va avea ca prioritate de grad zero scoaterea din izolare a Moldovei și a Sucevei”, a subliniat Gheorghe Flutur.

Mai mult, liderul liberal sucevean a arătat că președintele Klaus Iohannis are o poziție foarte bună la nivel european și mondial, iar din această poziție apără diaspora și a exemplificat cu o situație recentă, privind discuțiile pe care Iohannis le-a avut cu premierul Marii Britanii în legătură cu românii care lucrează în această țară după Brexit.

Flutur a menționat că sunt și foarte mulți suceveni care sunt la lucru în Marea Britanie și care au nevoie de sprijin în cazul Brexit.

Gheorghe Flutur de pe esplanada Casei Culturii Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 12. Oktober 2019

„Klaus Iohannis este garantul normalității în această țară.Este un om care a apărat instituțiile statului, care a tras de mânecă guvernul de fiecare dată când a derapat și a avut dreptate”, a spus președintele PNL Suceava care a menționat că acum se vede disoluția unor instituții ale statului.

Mai mult, Gheorghe Flutur a spus că președintele Klaus Iohannis a fost alături de Suceava și Bucovina și a fost în Suceava  și când a discutat cu administrația publică și când a abordat teme pe educație, dar că a fost și la Aeroport unde a încurajat dezvoltarea unui parc industrial, dar și că a premiat Spitalul Județean Suceava și a subliniat că a fost singurul înalt demnitar care a venit la Suceava pentru a serba Ziua Bucovinei.

„Este un om aplecat și foarte pragmatic pe priorități.Am încredere că sucevenii vor veni alături de noi pentru drumul spre normalitate, pentru Suceava și România”, a spus Gheorghe Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de