Ioan Bălan: Am văzut o determinare în organizația PNL Suceava ca președintele Klaus Iohannis să câștige alegerile din primul tur


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, sâmbătă, la debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale că are satisfacția că organizația PNL Suceava are o determinare ca președintele Klaus Iohannis să câștige alegerile chiar din primul tur de scrutin.

„Sunt extrem de bucuros să constat astăzi că PNL prin membrii săi, prin activiștii, susținătorii săi este pregătit să intre în campania electorală. Cel mai important este că am văzut determinarea, determinarea unor primari, printre care și primarul Ion Lungu, ca președintele nostru, Klaus Iohannis, candidatul nostru Klaus Iohannis, să câștige alegerile din primul tur”, a declarat Ioan Bălan.

El a spus că atitudinea pe care a constatat-o în rândul membrilor PNL Suceava l-a bucurat foarte mult în calitatea sa de vicepreședinte regional.

„Asta m-a bucurat foarte tare în calitatea mea de vicepreședinte regional. Mai rar am văzut o așa determinare ca în organizația noastră”, a spus Bălan. (T.B.)


Intră acum și în grupul de