Acasă Politica Bălan: Ludovic Orban va fi persoana desemnată să formeze guvernul care să...

Bălan: Ludovic Orban va fi persoana desemnată să formeze guvernul care să repornească reconstrucția României


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat sâmbătă că în cel mai scurt timp PNL va forma un guvern condus de Ludovic Orban compus din oameni competenți și fără probleme de integritate.

„Mă bucur să vă anunț că, odată cu căderea guvernului, suntem pregătiți și, cu siguranță, săptămâna viitoare, președintele PNL, Ludovic Orban, va fi persoana desemnată să formeze guvernul. Cred că în cel mai scurt timp vom avea un guvern funcțional, un guvern care să repornească reconstrucția României”, a spus Ioan Bălan.



El a arătat că noul guvern va fi unul căruia și cei din Suceava, președintele Gheorghe Flutur, primarii suceveni, să i se poată adresa și să primească susținere.

„Să nu vedem într-o comună doar din județul Suceava revărsat Cornul Abundenței și să vopsească și crengile prin copaci și altele să nu aibă bani să-și plătească întreținerea”, a spus Bălan.

El a arătat că primari ai PNL au cerut o debirocratizare a aparatului de stat pentru că acum pare mai ușor să obții bani decât avize.

„Pe umerii noștri apasă o mare responsabilitate. Nu abordăm această victorie reușită în Parlament cu aroganță, cu promisiuni deșarte. Dar ce vă putem spune: Bazați-vă pe noi că știm ce facem!”, a spus Ioan Bălan.

El a menționat că este constituită o echipă care se va ocupa, sub supravegherea președintelui Klaus Iohannis, ca în cel mai scurt timp bugetul țării să fie adus în Parlament.

„Vrem să dăm țării un guvern competent, cu oameni competenți, fără probleme de integritate”, a spus Bălan care a menționat că sunt câte 3-4 propuneri pentru fiecare minister.

El a subliniat că noul guvern va avea jumătate din numărul actual de ministere și va avea 15 miniștri. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version