Gheorghe Flutur a avut o discuție lungă cu Ludovic Orban privind prioritățile de guvernare imediat după instalarea noului guvern


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că a avut o discuție lungă cu președintele PNL, Ludovic Orban, privind prioritățile de guvernare.

„PNL are o misiune foarte importantă, grea, pentru a stabili și propune un program de guvernare și un Guvern”, a declarat Gheorghe Flutur care este și liderul Ligii Aleșilor Locali din PNL.

El a arătat că așteaptă cu nerăbdare, de aici, de la Suceava, stabilirea urgențelor de noul guvern care va fi instalat.

„Am avut o discuție lungă cu Ludovic Orban și l-am rugat să abordeze câteva lucruri care nu mai pot fi amânate”, a spus Flutur.

El a dezvăluit doar unul  dintre punctele pe care le-a discutat cu Ludovic Orban, cel referitor la pregătirea pentru iarnă a populației.

„Mi-a promis că așa va fi”, a spus Flutur.

Președintele Flutur a spus că sunt zone, cum este Vatra Dornei, unde în momentul de față Guvernul are o restanță de 12 milioane de lei să plătească firma pentru cele două cazane care produc agent termic și că în această zonă temperaturile nocturne sunt în jurul valorii de zero grade Celsius.

Mai mult, Gheorghe Flutur a spus că nici nu s-au aprobat Hotărârile de Guvern de scoatere din circuit nici a terenului forestier, nici a terenului agricol pentru construcția magistralei de gaz natural spre Vatra Dornei.

El a arătat că a fost organizată, vineri, licitația pentru desemnarea constructorului   care să realizeze această conductă magistrală de gaz natural, dar că terenul pe care lucrarea ar urma să fie executată nu a fost scos încă din circuitul agricol sau forestier.

Flutur a subliniat că și din acest motiv a salutat căderea Guvernului condus de Viorica Dăncilă pentru că județul Suceava nu a fost în atenția guvernărilor PSD. (T.B.)


Intră acum și în grupul de