Gheorghe Flutur, mesaj de la punctul de pornire al drumului expres Siret- București: Este un drum care trebuie făcut urgent, iar Klaus Iohannis este garantul construcției autostrăzilor care să ne facă legătura cu vestul țării și cu București


Intră acum și în grupul de

 Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, la deschiderea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale în zona Siret, la capătul drumului expres Siret-Suceava-Pașcani-București, despre care a spus că este o investiție care va trebui realizată urgent și a subliniat că președintele Klaus Iohannis este garantul construcției de autostrăzi care să scoată Moldova din izolare.

Flutur a spus că a debutat campania electorală în 12 octombrie odată cu Colegiul Director al PNL Suceava, iar luni a început campania în zona Siret unde, pe lângă orașul Siret sunt reprezentanți din 12 localități veniți pentru startul de campanie.

„PNL îl susține cu argumente foarte multe pe Klaus Iohannis pentru a fi ales pentru al doilea mandat de președinte al României. Este un om care dorește o Românie normală. Cred că noi ne dorim cu toții o Românie normală, o Românie în care instituțiile statului să funcționeze în favoarea cetățeanului și asta garantat vom face”, a spus liderul liberal.

El a arătat că președintele Klaus Iohannis este garantul construcției autostrăzilor care să lege zona Moldovei de Ardeal și de București despre care a spus că este cea mai mare durere a locuitorilor din zonă.

Președintele Flutur a arătat că atât președintele Klaus Iohannis, dar și toți ceilalți, doresc modernizarea Vămii Siret care este o rușine pentru guvernarea PSD care a lăsat o poartă de intrare în UE fără becuri noaptea și cu gropi în asfalt.

El a menționat că a cerut de nenumărate ori Guvernului și Ministerului de Finanțe să modernizeze Vama Siret.

„Să le fie rușine de cum lasă această poartă de intrare în România și în UE”, a declarat Flutur.

Totodată, el a arătat că cel mai important lucru este să fie început cât mai repede proiectul drumului expres Siret-Suceava-Pașcani-București.

„Este o investiție foarte necesară pentru zona noastră, cum este la fel de importantă și cea care să lege Suceava de Cluj și de vestul României”, a spus Flutur.

El a arătat că pentru ca România să ajungă la normalitate trebuie să fie făcuți primii pași.

„Unul dintre pași a fost făcut: am câștigat europarlamentarele cu PNL pe primul loc”, a spus Flutur care a menționat că pasul doi este realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte.

Președintele Flutur a arătat că Klaus Iohannis a făcut din politica externă a României ceva care face cinste în relația cu UE și SUA.

„Nu l-au lăsat PSD-iștii pentru că pe politică internă are atribuții limitate, dar la rândul lui nu i-a lăsat pe PSD-iști să-și facă de cap cu justiția așa cum își doreau”, a spus Flutur.

El a subliniat că drumul spre normalitate și spre bunăstare începe de la prezidențiale și că din acest motiv trebuie votat un om care este garantul pentru drumul României spre normalitate și civilizație spre UE.

„Garanția președintelui Klaus Iohannis și a noastră a liberalilor este că nu numai că nu vom tăia pensii și salarii, nu ne vom atinge de asta, ci să găsim soluții pentru creșterea lor în concordanță cu creșterea economică. Trebuie să fim realiști, să investim în economie, să meargă economia pentru a susține și categoria de pensionari care au muncit o viață. Nu suntem de acord cu demagogia PSD care spune că după ce au picat de la guvernare, după ei potopul. Vom avea grijă și de pensionari și de muncitori și de toată lumea. Oamenii să aibă încredere că președintele Klaus Iohannis se ține de cuvânt și noi suntem garanții lui în teritoriu”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de