Ioan Stan spune că unii primari suceveni sunt nemulțumiți de alocările de la buget, dar le transmite că nu s-a descoperit formula magică pentru a se face bani peste noapte


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a negat, vineri, că ar avea semnale că unii primari PSD ar vrea să părăsească formațiunea, dar a recunoscut că unii ar fi nemulțumiți de sumele primite la rectificarea bugetară.

„Într-adevăr, poate sunt ceva nemulțumiri că mai mulți primari ar fi vrut mai mulți bani pentru sfârșitul anului. Bugetul statului este o pungă care are fund. Într-adevăr, să faci autostrăzi, să faci drumuri expres, să faci PNDL 2, să dai salarii, să dai pensii, să dai vouchere, să dai sporuri… Nimeni nu a descoperit formula magică prin care să faci bani peste noapte”, a spus Ioan Stan.

Întrebat despre ce autostrăzi vorbește, senatorul Stan a spus că fie că sunt 18 sau 30 de kilometri, sunt toate procedurile îndeplinite și speră că noua guvernare va continua acest program de autostrăzi și că poate vor avea formula magică. (T.B.)


Intră acum și în grupul de