Senatorul PSD Ioan Stan apreciază nominalizarea lui Vasile Rîmbu pentru funcția de ministru al Sănătății, dar nu-l votează: Nici măcar nu voi fi în sală


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a apreciat, vineri, nominalizarea managerului SJU Suceava, Vasile Rîmbu, pentru funcția de ministru al Sănătății, dar a recunoscut că nu va participa la votul de învestire a noului guvern și nici măcar nu va fi în sală.

Stan a spus că în guvernarea PSD județul Suceava a participat la actul guvernamental prin reprezentați ai PSD în Guvern.

„Niciodată Suceava nu a avut un ministru, patru secretari de stat și un subsecretar de stat”, a spus Stan.

El a arătat că este lăudabilă intenția de a fi numit un ministru la Sănătate din partea Sucevei și că, într-adevăr, Vasile Rîmbu merită să fie felicitat pentru ceea ce a făcut la nivelul SJU Suceava.

„Una este spitalul și alta este ministerul”, a spus însă Ioan Stan.

El crede că noul guvern va fi votat.

„Acest guvern va primi învestitura. Așa cum la moțiune a strâns 238 de voturi, acum spun că au 250. Noi vom fi în opoziție, dar ne oferim colaborarea. Vom invita miniștri, în cadrul legal, în cadrul grupurilor parlamentare-ei nu au făcut lucrul acesta cu toate că i-am rugat- să avem în atenție toate obiectivele județului Suceava”, a spus Ioan Stan.

El a arătat că va participa la activitățile parlamentare, dar că nu va intra în sală și nu va vota acest guvern.

„Dacă au fost în stare să se constituie ad-hoc în acea coaliție și să treacă acea moțiune de cenzură, cred că vor fi în stare să asigure și voturile ca să instaleze un nou guvern pe care vom fi în permanență cu ochii în realizările sau nerealizările lui”, a spus Stan.(T.B.)


Intră acum și în grupul de