Ioan Stan explică de ce Hotărârea de Guvern prin care a fost schimbat subprefectul de Suceava nu a mai fost publicată: Au fost niște înțelegeri între cei care plecaseră din ALDE și a rămas doamna


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a explicat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina de ce nu a mai fost schimbat din funcție subprefectul de Suceava, Silvia Boliacu, după ce Guvernul a emis o hotărâre prin care a numit un alt subprefect la câteva zile de la ieșirea ALDE de la guvernare.

„Întotdeauna când se fac numiri este consultată organizația sau departamentele de la București. Noi am dat oamenii care corespundeau. Acel candidat pe care l-am dat noi avea exact (ceea ce prevede funcția n.r.) Școala de înalți funcționari publici, corespundea, omul avea o experiență deosebită. Dar între timp, probabil, au fost niște înțelegeri între cei care plecaseră din ALDE și a rămas doamna (Silvia Boliacu n.r.). Scurt!”, a spus Ioan Stan.

Întrebat dacă a întors Hotărârea de Guvern privind înlocuirea Silviei Boliacu, așa cum a declarat presei, senatorul Ioan Stan a spus că poate face orice fel de declarații politice, fără consecințe juridice.

„În statut spune că sunt condamnat pentru orice, dar pentru declarație politică, nu. (…) Nu am spus că am întors, ci că am făcut propunerea”, a declarat Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de