După ce a ieșit din politică în urmă cu cinci ani Florin Hrebenciuc revine în PMP Suceava. Andronache: Vom da mai multe detalii într-o conferință de presă

Fostul secretar general al PMP, Florin Hrebenciuc, care a părăsit politica în urmă cu cinci ani, a revenit în PMP.

Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, a confirmat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că Florin Hrebenciuc a revenit.

„Florin Hrebenciuc nu a plecat niciodată din partid. Voi da detalii într-o conferință de presă”, a spus Andronache.

Secretarul general al organizaţiei judeţene PMP Suceava, Florin Hrebenciuc, a declarat în 31 iulie 2014 că a demisionat din toate funcţiile politice şi că a decis să nu mai facă politică.

El a spus că motivele pentru care face acest gest sunt motive personale.

Hrebenciuc a menţionat că a ales să nu se mai implice în politică după ce timp de 13 ani a activat în viaţa politică suceveană.

Florin Hrebenciuc a fost lider al tineretului democrat, vicepreşedinte al PDL Suceava şi a candidat din partea organizaţiei PD la alegerile europarlamentare din 2007.

VIDEO de la minutul 12:00

În 2013 el s-a alăturat proiectului Partidul Mişcarea Popualară, fiind desemnat secretar general al organizaţiei sucevene, iar la alegerile eurparlamentare din acest din 2014  a candidat de pe o poziţie neeligibilă din partea PMP.

El a fost un susţinător al candidaturii independete a Elenei Băsescu la alegerile europarlamentare din anul 2009.

Când s-a înscris în PMP el a declarat: „Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la PDL, alături de care am fost împreună în ultimii 12 ani, şi alături de care am trecut prin foarte multe încercări, dar acum am ales un alt drum, cu speranţa într-un viitor mai bun pentru suceveni şi pentru români”. (T.B.)