Exclus din PSD, Bogdan Loghin vrea să candideze în 2020 pentru funcția de primar al Rădăuțiului: Voi merge la partidul care pune preț pe calitatea umană, pe sondaje și nu pe potența financiară


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, exlcus recent din PSD după neînțelegeri cu primarul Nistor Tatar, a recunoscut, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că încă de anul trecut a înțeles că Nistor Tatar nu va mai fi reales primar, după ce acesta l-ar fi criticat pentru un delict de opinie.

Bogdan Loghin a povestit că după ce i s-a blocat accederea într-o funcție de membru al BPJ al PSD Suceava, în locul său liderul rădăuțean al PSD, Nistor Tatar,  propunând o altă persoană, a fost postată pe Facebook, de un coleg de partid, pe care și el a apreciat-o, o opinie critică legată de promovarea membrilor vechi și nu a celor cu inițiativă.

„A venit primarul și mi-a spus că e șulfă bătrână și că așa ceva nu se face”, a spus Bogdan Loghin.

El a arătat că după acest episod și-a spus că Tatar nu va mai fi primar și că el va candida și că chiar dacă va merge ca independent, foarte multe voturi de la PSD pe care le-a adus în alegerile din 2016 nu le va mai avea primarul.

Loghin a mai spus că la ședința de marți a BPL a PSD Rădăuți, la plecare i s-a urat mult succes la PNL, dar el le-a răspuns că s-ar putea să fie și Pro România.

„Eu am dat semnalul că voi fi un pic în familie pentru a-mi putea pune gândurile la un loc”, a spus viceprimarul.

Bogdan Loghin atac dur la Nistor Tătar

Vieprimarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin explică de ce a fost exclus din PSD

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 31. Oktober 2019

El a spus că a mai avut oferte, de la ALDE și chiar, mai demult, în 2016 de la PNL pentru a candida la funcția de primar.

„Voi merge, probabil, la un partid puternic, cu susținere, că altfel pot merge independent.(…) Voi merge la partidul care va pune preț pe calitatea umană, pe sondaje și nu pe potența financiară”, a spus Bogdan Loghin.

El a mai declarat că în perioada imediat următoare trebuie să se reimplice în firma pe care o are împreună cu tatăl său și care și-a redus semnificativ activitatea mai ales că nu are siguranța că va fi ales primar la viitoarele alegeri.

„Am renunțat la salariu, la pensia specială cu care niciodată nu am fost de acord. Mi se pare cea mai mare tâmpenie. Adică, după 30 de ani de la Revoluție, România e praf, nu vezi nimic, orașul nu mai spun, iar tu să-ți iei pensie specială? Pentru ce?”, a spus Loghin.

El a menționat că dacă nu era exclus din partid, oricum pleca pentru că situația în Rădăuți este una care nu-l mulțumește.

„Dacă nu mă aruncau ei peste bord plecam eu. Nu mai merge treaba”, a spus Loghin.

El a precizat că mai sunt consilieri locali din PSD care împărtășesc aceste opinii și că unii nici nu au vrut să vină la ședința în care a fost exclus.

Bogdan Loghin crede că militanții mai tineri din PSD îl vor urma, dar consideră că cei în vârstă nu.


Intră acum și în grupul de