Siegfried Mureșan- adoptat ca europarlamentar al organizației PNL Suceava- propus comisar european pentru Transporturi-surse


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan este propunerea noului guvern pentru funcția de comisar european pentru Transporturi, au declarat pentru News Bucovina surse politice care au arătat că propunerea ar urma să fie trimisă în următoarele zile președintelui Comisiei Europene Ursula van der Leyen.

Siegfried Mureșan a fost prezent la sfârșitul săptămânii trecute în județul Suceava unde a participat la mai multe întâlniri, discuțiile abordate fiind legate în principal de construcția de autostrăzi și infrastructura de transporturi.

De menționat este că potrivit unor surse participante la întâlniri, Gheorghe Flutur a propus, în aplauzele audienței, ca Siegfried Mureșan să fie adoptat europarlamentar de Suceava.

Se pare că Gheorghe Flutur a avut mână bună când i-a urat lui Mureșan succes în noua calitate pe care o va avea de comisar european pentru Transporturi în Comisia Europeană condusă de Ursula van der Leyen, membru PPE.

Siegfried Mureșan este purtător de cuvânt al PPE din 2015.  (T.B.)


Intră acum și în grupul de