Florin Hrebenciuc, la revenirea în politică: Mă întorc în primul rând pentru comunitate și familie.Cred că va veni și timpul celor care luptă și muncesc pentru a construi o Românie mult mai corectă


Intră acum și în grupul de

Unul dintre fondatorii PMP Suceava, Florin Hrebenciuc, care a renunțat la politică în urmă cu cinci ani din motive personale, când era secretar general al PMP Suceava, a revenit în partid și a fost numit secretar general adjunct al organizației județene, funcție care era vacantă.

El a explicat, marți, într-o conferință de presă, motivele revenirii în viața politică:„Mă întorc în primul rând pentru comunitate, pentru oameni și pentru familie. La un moment dat va veni și timpul celor care luptă și muncesc pentru a construi o Românie mult mai corectă, mult mai sinceră, mult mai transparentă”.

Hrebenciuc a mulțumit președintelui PMP Suceava Marian Andronache și colegilor de partid pentru primirea făcută după cinci ani de pauză.

El a recunoscut că a revenit în partid într-un moment care nu permite o perioadă de acomodare și că, fiind campanie electorală, a nimerit direct în tranșee.

„Voi încerca să mă ridic la nivelul așteptărilor, atât ale colegilor cât ale celor care m-au susținut în campaniile anterioare”, a spus secretarul general adjunct al PMP Suceava.

El a subliniat că orice luptă politică, mai ales cum este campania electorală, trebuie dusă până în ultima zi și că abia de atunci se așteaptă votul și rezultatul.

„Până atunci vom lupta pentru candidatul nostru”, a spus Hrebenciuc care este convins că Teodor Paleologu, candidatul PMP este cel mai bun candidat și speră să ajungă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

PMP Suceava – prima conferință de presă de la începutul campaniei electorale

Gepostet von NewsBucovina.ro am Montag, 4. November 2019

Florin Hrebenciuc a fost membru al PD, PDL rezultat din fuziunea PD cu PLD și al PNL, în urma fuziunii PDL cu PNL, iar apoi a fondat organizația PMP Suceava, fiind și candidat al partidului la alegerile europarlamentare.

El a spus că s-a întors în formațiunea în care a pus energie și suflet și că dorește să contribuie la consolidarea organizației.

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a salutat revenirea lui Hrebenciuc în viața politică a partidului și a menționat că acesta a fost constant alături de Traian Băsescu și că a rămas „băsist” deși a avut oferte de a se îndrepta spre alt partid.

Florin Hrebenciuc a recunoscut că a rămas pe aceeași linie politică cu Traian Băsescu pentru că a crezut în viziunea acestuia pentru țară.(T.B.)


Intră acum și în grupul de