Ion Lungu, sincer despre candidatura pentru un nou mandat: Adversarul meu sunt eu

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că nu are temeri în ceea ce privește contracandidații săi pentru viitoarele alegeri, arătând că el nu lucrează în sincope, având în vedere evenimente electorale, ci într-un ritm constant, iar dacă anumite proiecte ajung la maturitate în apropierea alegerilor, astea sunt întâmplătoare.

„Adversarul meu sunt eu. Dacă mie îmi ies proiectele, puțin contează cine candidează și de unde candidează”, a spus Lungu în conferință de presă.

El a spus că în mod sincer poate spune că a lucrat în același ritm și nu că urmau alegeri.

„Lucrez electoral din prima zi în care am ajuns primar, dar lucrez în același ritm. Nu accelerez dacă mâine sunt alegeri. Se întâmplă ca anumite proiecte se maturizează în perioada asta, dar eu am ritmul acesta de 15 ani. Mă întreabă lumea: Când începeți campania electorală?, dar eu am început-o a doua zi după alegeri, din 21 iunie 2004. De atunci sunt în campanie electorală, dar asta nu înseamnă că fac strategii. Eu lucrez cu continuitate”, a spus Ion Lungu.

Primarul a arătat că nu are nicio strategie deosebită și că dacă îi ies proiectele la care lucrează mai bine, mai ușor, sau că se întâmplă că proiectul se finalizează în preajma momentelor electorale, este doar o întâmplare.

„Nu e nicio strategie deosebită. E aceeași strategie: de muncă”, a conchis Ion Lungu. (T.B.) 

loading...