Iulius Mall Suceava a pregătit evenimente pentru toate vârstele

De joi până duminică, sucevenii de toate vârstele sunt invitați la Iulius Mall pentru a-și petrece timpul într-un mod plăcut. Copiii sunt așteptați la ateliere de creație, la un incitant eveniment de șah și să descopere planeta Marte. Cât timp cei mici sunt prinși în activitățile antrenante, cei mari pot vizita expoziția cu vânzare de produse naturale.

În perioada 7 – 10 noiembrie 2019, la intrarea principală în Iulius Mall Suceava se va desfășura evenimentul Expo Sănătate din Natură. Expoziția cu vânzare reunește o multitudine de produse pentru cei care vor să adopte un stil de viață sănătos. Suplimente nutritive, produse alimentare bio și organice, cafea terapeutică, produse apicole, cosmetice bio, uleiuri esențiale organice, echipamente și aparatură pentru sănătate și sport, ionizatoare și filtre de apă, cărți spirituale, pandative, pietre semiprețioase, terapii complementare – toate acestea pot fi găsite la expozanții din cadrul târgului. De asemenea, va fi organizată și o tombolă cu premii.

Copiii care sunt pasionați de șah sunt invitați să-și pună la încercare gândirea strategică, sâmbătă, 9 noiembrie, la parterul mall-ului, în zona magazinelor pentru copii. Începând cu ora 9.oo, vor urma cinci ore de mutări inspirate, logică și multă concentrare în cadrul unui eveniment organizat de Cercul de Șah de la Palatul Copiilor Suceava, împreună cu Clubul de Șah Romtelecom Suceava.

Micuții care vor să îmbine strategia cu inventivitatea sunt așteptați la atelierele de creație, tot sâmbătă, de la ora 14.00 și de la ora 15.00. Prichindeii vor avea de realizat, cu materialele oferite de Iulius Mall Suceava, o ghindă din polistiren, pe care o pot păstra ca decorațiune. Atelierele se desfășoară la parterul Iulius Mall, în zona magazinelor pentru copii și sunt susținute de specialiștii de la Creativ & Deco. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

De asemenea, până duminică, 10 noiembrie, micii curioși pot lua parte la circuitul cu „misiuni” spaţiale, din cadrul expoziției First Kids on Mars, care se desfășoară în zona food court. Copiii au ocazia să se distreze și să înveţe despre Univers și planeta Marte cu ajutorul animatorilor, a elementelor de butaforie și a tehnologiei moderne.

loading...