Acasă Politica Viceprimarul Rădăuțiului, Bogdan Loghin, exclus din PSD, spune că votează cu Klaus...

Viceprimarul Rădăuțiului, Bogdan Loghin, exclus din PSD, spune că votează cu Klaus Iohannis, așa cum votează mulți dintre cunoscuții lui din Rădăuți, dar și din diaspora: Toți cu care am vorbit au spus că merg la vot pentru Klaus Iohannis


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Rădăuțiului, Bogdan Loghin, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că este convins că la alegerile prezindențiale de duminică președintele în funcție Klaus Iohannis va fi candidatul preferat de cei mai mulți dintre votanți.

„Votul de duminică va fi clar spre Klaus Iohannis. Eu am legături și vorbesc cu prieteni ai mei din diaspora și (…) toți cu care am vorbit au spus că merg la vot pentru Klaus Iohannis”, a spus Loghin.



El a arătat că chiar a fost o problemă pe care a avut-o când era membru al PSD și nu a înțeles ce are PSD cu Diaspora pentru că sunt oameni care muncesc și aduc bani în țară.

„Sunt oameni puțin reticenți la ce văd că se întâmplă în țară la nivel administrativ față de ceea ce se întâmplă unde trăiesc dumnealor”, a spus Loghin.

El a menționat că cei cu care a vorbit i-au spus că votează Klaus Iohannis.

„Am întrebat de ce, pentru că opțiunea mea este aceeași, tot pe Klaus Iohannis îl voi vota. Din poziția mea de independent îmi este foarte ușor să cântăresc ce este pe scena politică la momentul actual. Punând în balanță toate discuțiile pe care le-am avut și la nivel de diaspora și la nivel de municipiu Rădăuți și în mediul online, toate merg în direcția aceasta”, a explicat Bogdan Loghin.

El a arătat că președintele Klaus Iohannis a reprezentat cu cinste țara în exterior, mai ales că a vorbit perfect în limba engleză cu președintele Trump, când a mers în vizită în SUA, sau la fel cu Germania, are o relație apropiată cu Angela Merkel.

Loghin a mai spus că președintele a fost cel care la începutul anului a atras atenția că bugetul întocmit de Guvernul PSD e fantasmagoric  și că se vede acum că s-a întâmplat ceea ce a spus.

Viceprimarul consideră că președintele este cel care oferă încredere partenerilor țării și că este nevoie de un astfel de președinte.

„Trebuie o linie corectă ca partenerii noștri strategici să aibă încredre în noi”, a spus Loghin care crede că președintele țării are o contribuiție mare la imaginea țării.

„Din punctul meu de vedere semnalul pleacă de la Președinție”, a spus viceprimarul argumentânt astfel alegerea.

El crede că Viorica Dăncilă ar putea intra în turul al doilea pentru că PSD se organizează bine în astfel de momente, dar că acum sunt ceva probleme la nivel central în partid. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version