PSD a tras tare pentru locul 2. Rezultatele exit-poll la alegerile prezidențiale primite cu o bucurie ponderată de liderii PSD Suceava care speră ca Dan Barna să nu recupereze cu voturile din diaspora


Intră acum și în grupul de

Rezultatele alegerilor prezidențiale au fost primite, duminică seara, la anunțarea exit-poll-urilor cu o bucurie ponderată de liderii PSD Suceava.

Înainte de anunțarea acestor cercetări sociologice membri ai PSD Suceava se încurajau că Viorica Dăncilă va obține un scor suficient de bun astfel încât indiferent de votul exprimat de sutele de mii de români din diaspora să nu mai poată să schimbe clasamentul.

După aflarea rezultelor, președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că vor fi asigurate toate voturile cu reprezentanții PSD din secțiile de votare.

„Indiferent care va fi rezultatul vom respecta deciziile poporului român. Opina manifestată prin vot este suverană pentru noi”, a spus senatorul Ioan Stan.

PSD se bucură în tăcere

Liderii PSD Suceava la momentul adevărului – exit poll 2019, turul 1.

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 10. November 2019

El a arătat că se va relua campania electorală și că vor fi prezentate electoratului motivele pentru care Viorica Dăncilă să fie votată.

Potrivit rezultatelor exit-poll, pe primul loc al alegerilor prezidențiale se situează Klaus Iohannis, urmat la mare distanță de Viorica Dăncilă, Dan Barna și Mircea Diaconu.


Intră acum și în grupul de