Bogdan Loghin, viceprimarul Rădăuțiului exclus din PSD, prezent la o întâlnire liberală. Flutur: A fost dat afară pentru delict de opinie de dreapta. Primește diplomă pentru curaj


Intră acum și în grupul de

Bogdan Loghin, viceprimarul municipiului Rădăuți exclus recent din PSD a fost prezent, joi seara, la Gala Tinerilor Liberali din Suceava unde a primit diplomă pentru curaj din partea președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Președintele Flutur a spus că Bogdan Loghin a fost viceprimar și că a fost dat afară pentru delict de opine de  dreapta.

„Primește diplomă pentru curaj”, a anunțat Gheorghe Flutur care a menționat că acesta nu este membru PNL.

Bogdan Loghin le-a spus sutelor de tineri liberali prezenți că la 34 de ani și-am băgat capul în deblocarea municipiului Rădăuți care rămăsese fără primar, viceprimar, secretar și consiliu locali și că nu i-a fost ușor, dar cu dezinvoltura tânărului s-a băgat în rezolvarea situației și a deblocat, împreună cu salariații Primăriei, activitatea administrației locale.

El le-a spus că provine din PSD și că nu îi este rușine, dar a menționat că a așteptat ca din partea partidului să se întoarcă măcar jumătate din ceea ce a oferit el.

Loghin le-a transmit tinerilor liberali suceveni că au o șansă extraordinară pentru că au nimerit într-un partid în care sunt bine priviți.

Gala Tinerilor PNL Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 14. November 2019

El a mai declarat că înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale a anunțat că îl va vota pe Klaus Iohannis și că va ajuta foarte mult PNL  pentru a aduce un procent remarcabil pentru Klaus Iohannis și în turul al doilea.

În municipiul Rădăuți, Klaus Iohannis a obținut cele mai multe voturi în urma primului tur al alegerilor prezidențiale, fiind urmat, la mare distanță de candidatul PSD, Viorica Dăncilă.(T.B.)


Intră acum și în grupul de