Acasă Politica Bogdan Loghin, viceprimarul Rădăuțiului exclus din PSD, prezent la o întâlnire liberală....

Bogdan Loghin, viceprimarul Rădăuțiului exclus din PSD, prezent la o întâlnire liberală. Flutur: A fost dat afară pentru delict de opinie de dreapta. Primește diplomă pentru curaj


Intră acum și în grupul de

Bogdan Loghin, viceprimarul municipiului Rădăuți exclus recent din PSD a fost prezent, joi seara, la Gala Tinerilor Liberali din Suceava unde a primit diplomă pentru curaj din partea președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Președintele Flutur a spus că Bogdan Loghin a fost viceprimar și că a fost dat afară pentru delict de opine de  dreapta.



„Primește diplomă pentru curaj”, a anunțat Gheorghe Flutur care a menționat că acesta nu este membru PNL.

Bogdan Loghin le-a spus sutelor de tineri liberali prezenți că la 34 de ani și-am băgat capul în deblocarea municipiului Rădăuți care rămăsese fără primar, viceprimar, secretar și consiliu locali și că nu i-a fost ușor, dar cu dezinvoltura tânărului s-a băgat în rezolvarea situației și a deblocat, împreună cu salariații Primăriei, activitatea administrației locale.

El le-a spus că provine din PSD și că nu îi este rușine, dar a menționat că a așteptat ca din partea partidului să se întoarcă măcar jumătate din ceea ce a oferit el.

Loghin le-a transmit tinerilor liberali suceveni că au o șansă extraordinară pentru că au nimerit într-un partid în care sunt bine priviți.

El a mai declarat că înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale a anunțat că îl va vota pe Klaus Iohannis și că va ajuta foarte mult PNL  pentru a aduce un procent remarcabil pentru Klaus Iohannis și în turul al doilea.

În municipiul Rădăuți, Klaus Iohannis a obținut cele mai multe voturi în urma primului tur al alegerilor prezidențiale, fiind urmat, la mare distanță de candidatul PSD, Viorica Dăncilă.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version