Nechifor: Alegerile s-au terminat, Klaus Iohannis este președinte. S-a dezumflat orice speranță a celor care votau stânga având în finală un candidat în care nici ei nu cred


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că alegerile prezidențiale s-au încheiat, iar Klaus Iohannis este președinte pentru că este aproape imposibil ca rezultatul să mai fie schimbat în data de 24 noiembrie.

El a spus că s-a ajuns în această situație din cauză că nu a existat dorința de dezbatere publică, de campanie, de a arăta oamenilor ce se întâmplă în viața lor și care e planul pentru viitor.

„S-a încercat și s-a reușit să se ascundă orice dorință de campanie, fie prin scandaluri, fie prin subiecte parazitare, fie prin orice altceva decât campanie electorală, lucru care nu a fost bun pentru democrație”; a spus Nechifor care a menționat că simte că trăiește un moment de deficit de democrație.

Liderul Pro România a arătat că Viorica Dăncilă, candidatul PSD, și-a propus doar să intre în turul doi și atât.

„S-a dezumflat orice speranță a celor care votau stânga având în finală un candidat în care nici ei nu cred. Am vorbit în aceste zile cu mai mulți aleși locali PSD, nu puțini. Există în rândul lor o stare de nedeterminare, o stare de non-combat”, a spus Nechifor.

Pro România in conferința de presa la Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 14. November 2019

El a mai declarat că este tardiv să-i transmită liderului PSD Suceava Ioan Stan că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur „îi umblă la primari” mai ales că Ioan Stan știe procedeul pentru că a mai făcut și el asta în 2016, fiind vorba de aceiași oameni doar că pentru alt obiectiv. (T.B.)


Intră acum și în grupul de