Deputatul PSD Alexandru Rădulescu nemulțumit de scorul obținut de PSD în primul tur al alegerilor prezidențiale: Nu vreau să mă gândesc la trădări, dar cred că a fost în multe locuri neimplicare. În turul al doilea ne propunem să câștigăm


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că PSD a pierdut primul tur al alegerilor prezidențiale în județul Suceava și a recunoscut că nu s-a așteptat să piardă în atâtea localități din județ.

El a spus că surpriza a fost cu atât mai mare cu cât Guvernul României i-a ajutat pe primari, iar creșterea calității vieții în mediul rural a fost un punct principal al Guvernului Viorica Dăncilă și că în județul Suceava au fost foarte multe proiecte de dezvoltare a localităților, în special în mediul rural.

„Așteptam din partea tuturor membrilor PSD o implicare mai mare, în primul rând a primarilor PSD”, a spus deputatul.

El a spus că pare interesantă această atitudine mai ales că aceste alegeri pot fi o repetiție și pentru ceea ce va fi în vara anului viitor la alegerile locale și a arătat că se va vedea în turul al doilea ce se va întâmpla.

„Scorul nu numai că ne nemulțumește. E un scor prost. Avem un scor mic și mult sub așteptările noastre. O spun în nume propriu. Chiar și în zona Fălticeni”, a spus Rădulescu.

El a menționat că s-au făcut analize și că în unele locuri rezultatele erau de așteptat, dar nu și în altele.

„Am analizat cifre, scoruri, implicare, am fost în teren. Am văzut clar cine transmite un mesaj alegătorilor și cine nu. Rezultatele în unele locuri sunt așteptate, în altele locuri nu sunt așteptate. Nu vreau să mă gândesc la trădări, dar cred că a fost în multe locuri neimplicare și o complacere în ideea  că lucrurile merg și așa. Aparent, informațiile aduse din teritoriu, din stradă, sunt bune, lumea începe să o agreeze pe Viorica Dăncilă și pe Facebook valul anti Dăncilă se mai estompează. Pe de altă parte sesizez că au fost trădări, și unele asumate, vezi cazul Păltinoasa. Suspiciunile sunt plauzibile și în alte situații”, a explicat Rădulescu.

Deputatul Alexandru Rădulescu crede in steaua câștigătoare a liderului PSD, Viorica Dăncilă

Gepostet von NewsBucovina.ro am Donnerstag, 14. November 2019

El a arătat că în această situație se caută o strategie pentru obținerea rezultatului dorit.

„Stăm de vorbă cu toată lumea să vedem ce putem face. (…) Continuăm bătălia pentru a obține scorul pe care îl dorim, cel de a câștiga alegerile”, a mai spus Rădulescu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de