Primarul Ion Lungu face un apel sucevenilor să vină la vot și să aleagă Klaus Iohannis pentru scoaterea Moldovei din izolare și pentru dezvoltarea Sucevei


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu a făcut, duminică, un apel sucevenilor să vină la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis, atât cei care au venit în primul tur și i-au acordat votul președintelui, cât și celor care doresc ca Klaus Iohannis să fie președintele țării.

Lungu a spus că a început campania electorală pentru al doilea tur de scrutin și că membrii PNL sunt primiți bine de oameni.

El a atras atenția că alegerile încă nu au fost câștigate și că este foarte important ca votanții lui Klaus Iohannis să vină duminica viitoare la vot, mai ales că nu este important doar faptul că Klaus Iohannis va câștiga alegerile ci și scorul pe care acesta îl va obține.

Ion Lungu a arătat și principalele motive pentru care Klaus Iohannis trebuie să rămână președintele țării, prima dintre ele fiind că aceasta este singura garanție că va scoate Moldova din izolare, în special fiind vorba de autostrăzi.

„Fără autostrăzi nu avem niciun viitor de dezvoltare și nu vom avea nicio șansă să-i întoarcem pe cei care au plecat și să-i oprim pe cei care termină școala și vor să plece”, a spus Lungu.

El a menționat că Iohannis e singurul lider cu credibilitate în exterior și că îi va reprezenta bine și pe românii plecați la muncă în străinătate și că îi va ajuta și apăra pe cei din Anglia care se confruntă cu Brexit-ul.

Totodată, Ion Lungu a spus că Klaus Iohannis este un apărător al democrației și că de cinci ani se bate pentru păstrarea democrației și că s-a luptat permanent ca România să rămână acolo unde este și că a asigurat și stabilitatea României în speciali prin parteneriatul geostrategic cu SUA.

Ion Lungu și Ioan Balan , împreuna la PNL Suceava, in conferința de presa!!

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 17. November 2019

Un argument în plus prezentat de primarul Ion Lungu a fost cel potrivit căruia atunci când atât administrația națională cât și cea locală au fost de aceeași culoare politică Suceava s-a dezvoltat.

„Atunci când am fost cu toții de aceeași culoare, de la președinte, Guvern, președinte de CJ, primar, parlamentari majoritari, am reușit cel mai mult să dezvoltăm orașul nostru, județul nostru și cred că acest lucru se va întâmpla și de această dată”, a conchis Ion Lungu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de