Ioan Bălan: PNL va desemna candidații noi pentru funcția de primar în urma unor sondaje de opinie. La Rădăuți, Bogdan Loghin poate fi unul dintre cei care intră în competiția locală pentru a fi desemnat candidat


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, duminică, în conferință de presă la sediul PNL Suceava că nu a fost luată o decizie privind candidatura lui Bogdan Loghin la funcția de primar al municipiului Rădăuți din partea PNL.

Bălan a răspuns la o întrebare privind prezența lui Bogdan Loghin, exclus din PSD, la o întâlnire liberală, explicând că la acțiunea tinerilor liberali a fost premiat și Bogdan Loghin pentru că a avut curajul să spună că votează Klaus Iohanns.

„Am declarat public că la Rădăuți și Fălticeni se simte nevoia unei schimbări categorice”, a spus Bălan.

El a arătat că la Fălticeni PNL îl are pe Ionel Vasiliu și că acolo este o situație fericită pentru că lucrurile s-au închegat armonios și rezultatele în primul tur al alegerilor prezidențiale au arătat că PNL poate câștiga fotoliul de primar.

Bălan a menționat că la Rădăuți nu s-a stabilit un candidat foarte clar.

În ceea ce-l privește pe Bogdan Loghin el a arătat că acesta va intra în competiția din organizația locală Rădăuți alături de alți tineri sau consilieri locali sau alți membri PNL care doresc să candideze pentru funcția de primar.

„Și la alegerile trecute la Rădăuți candidatul nostru a fost desemnat în urma unui sondaj de opinie”, a spus Bălan.

El a menționat că eventualele candidaturi vor fi decise în baza sondajelor de opinie.

„Cu siguranță la fel vom proceda și de data asta și la Rădăuți și la Fălticeni și oriunde avem candidați noi, unde nu avem primari în funcție care să candideze pentru un nou mandat. Suntem un partid democratic și cu siguranță lucrurile se vor întâmpla după cum am spus, iar garanția că lucrurile se vor întâmpla așa este însăși semnătura președintelui Gheorghe Flutur pentru fiecare candidatură”, a conchis Ioan Bălan. (T.B.)


Intră acum și în grupul de