Deputatul Cătălin Nechifor: „Preşedintele Băsescu dezbină ca să conducă”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că preşedintele Traian Băsescu „dezbină ca să conducă” şi se simte confortabil „numai într-o situaţie conflictuală”, făcând referire la actuala situaţie în care se află Guvernul, care, în opinia sa, începe să semene cu perioada guvernării Alianţei D.A., PNL-PD. „Se pare că lucrurile au ajuns în situaţia din timpul Alianţei D.A., ca în trecuta guvernare PD-PNL, când preşedintele Traian Băsescu a intervenit brutal în activitatea Guvernului”, a spus deputatul PSD, într-o conferinţă de presă.

El a reamintit că preşedintele Traian Băsescu a făcut „declaraţii beligerante” la adresa Guvernului Tăriceanu 1 şi că a început un război „cu bileţele”. Totodată, deputatul social-democrat a mai arătat că şeful statului a acţionat la fel când era ministru al Transporturilor şi a dezbinat Guvernul Ciorbea şi că „a pus sămânţă de scandal” şi în Consiliul General al Capitalei, când era primar, iar când a avut ceea ce şi-a dorit, un Consiliu general al lui, a candidat la preşedinţie, pentru că se simte confortabil „numai într-o situaţie conflictuală”.

Nechifor a ţinut să evidenţieze că PSD rămâne la guvernare şi va suporta „cu stoicism” încă cinci luni, până după alegerile prezidenţiale, actuala situaţie, arătând că după prezidenţiale PSD va avea un cuvânt mai greu de spus. „PSD rămâne la guvernare pentru că nu putem să lăsăm ţara pe mâna lui Traian Băsescu şi PD-L în totalitate. Mai avem cinci luni în care vom suporta cu stoicism pentru că după prezidenţiale PSD va avea un cuvânt mai greu de spus. E un preţ pe care trebuie să-l plătim”, a conchis deputatul PSD.


Intră acum și în grupul de