Acasă Politica Gheorghe Flutur crede că mulți dintre cei care au votat Viorica Dăncilă...

Gheorghe Flutur crede că mulți dintre cei care au votat Viorica Dăncilă în primul tur își vor reconsidera atitudinea: Au avut ocazia în aceste zile să vadă o poză a Vioricăi Dăncilă care s-a făcut de râs până la capăt plângând că nu e primită într-o emisiune după ce a refuzat constant invitațiile la Cotroceni


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale e nevoie de mobilizare a electoratului și a făcut un apel sucevenilor să vină la vot.

„E nevoie e multă mobilizare și adresez sucevenilor această invitație prietenească să vină la vot”, a spus Flutur.



El a arătat că prezența este prima chestiune, pentru că acum se alege președintele.

„Dacă prezența va fi mare va fi bine pentru că va fi un număr mai mare de suceveni la alegerea președintelui României. Sunt foarte încrezător că va fi Klaus Iohannis președintele României. Avem proiecte extraordinare cu Klaus Iohannis și de aceea rugămintea este să vină la vot și cei care au votat alți candidați”, a spus Flutur.

El și-a exprimat convingerea că mulți dintre cei care au votat Viorica Dăncilă și PSD își vor reconsidera atitudinea în cel de-al doilea tur de scrutin.

„Au avut ocazia în aceste zile să vadă o poză a Vioricăi Dăncilă care s-a făcut de râs până la capăt. Penibilul de a te văicări cu inima românească pe piept că nu te primește la o emisiune, dar tu nu ai dat curs invitațiilor la Cotroceni, ani de zile ai ignorat tot ce înseamnă modernizarea României, ai stâlcit în fel și chip limba română și acum vrei să te agăți, mie mi se pare foarte penibil. Președintele a procedat foarte corect”, a spus Flutur.

Întrebat cum comentează că primari ai PSD anunță că votează Klaus Iohannis, Flutur a arătat că este o atitudine corectă și că aceștia au înțeles că pentru dezvoltare e nevoie de un parteneriat Președinție-Guvern-administrație județeană și locală. (T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version