Primarul din Rădăuți, Nistor Tatar, nu se grăbește să aibă un nou viceprimar: Din ianuarie încolo vom vedea


Intră acum și în grupul de

Primarului municipiului Rădăuți, Nistor Tatar, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că nu se grăbește să aibă un nou viceprimar, confirmând astfel ceea ce declara, recent, tot la Subiectul Zilei, viceprimarul demis, Bogdan Loghin, care spunea că primarul Nistor Tatar nu va mai dori să aibă „în coastă” un viceprimar.

„Deocamdată nu m-am gândit și nu știu cine va fi viceprimar. Am înțeles că au avut ședință cei de la PNL ca să își pună viceprimar și după două ore l-au revocat. Deocamdată să validăm noul consilier local și vom vedea ce vom face”, a spus Nistor Tatar la Subiectul Zilei.

El a estimat că anul acesta nu va fi ales un nou viceprimar.

„Cred că anul acesta nu o să avem viceprimar. Din ianuarie încolo vom vedea”, a spus Tatar.

El a subliniat că PSD nu are majoritatea în Consiliul Local.

„Eu nu dețin majoritatea în Consiliul Local. Din 19, am doar șapte voturi. Trei voturi are ALDE, cinci PNL, UPR-două și PMP- două. Este un Consiliu Local foarte colorat, dar lucrăm foarte bine”, a spus Tatar.

În ceea ce privește viceprimarul, el a spus că se va vedea ce va urma pentru că în acest caz consilierii locali decid.

Întrebat dacă se așteaptă să fie susținut de PMP în condițiile în care unul dintre consilierii locali PMP, Sorin Robu, a fost angajat la societatea locală de utilități, Servicii Comunale, Nistor Tatar a spus că nu mizează pe niciun vot al PMP.

Municipiul Rădăuți a rămas fără viceprimar după ce Bogdan Loghin a fost exclus din PSD, iar prefectul de Suceava a constatat că acesta și-a pierdut mandatul de consilier local, iar Consiliul Local Rădăuți a luat act, luni, de acest ordin și a vacantat postul de consilier local deținut de Loghin (T.B.)


Intră acum și în grupul de