Senatorul PNL Daniel Cadariu: În urma dezbaterilor la care au participat Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă concluzia este că nu există grad de comparație între cei doi candidați. Viorica Dăncilă s-a făcut din nou de râs


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că cele două evenimente de dezbatere de marți seara la care au participat Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă a reieșit că nu există grad de comparație între cei doi.

„În urma acestor dezbateri a reieșit diferența colosală între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă”, a spus senatorul PNL.

Cadariu a apreciat că Klaus Iohannis a arătat o dată în plus că are anvergura unui președinte și a arătat pe toată perioada desfășurării evenimentului că este pregătit pentru orice situație,  fiind în antiteză cu încercarea Vioricăi Dăncilă și a PSD care au făcut o improvizație.

El a spus că dialogul la care a participat Klaus Iohannis a fost unul neregizat, cu întrebări libere,  un dialog de substanță, civilizat, la nivel european.

„În urma acestei dezbateri am văzut o cu totul altă față a președintelui și a candidatului Klaus Iohannis și noi, cu toții, am putut învăța în urma acestui eveniment”, a spus Cadariu.

PNL Suceava conferința de presa extraordinara la sediul partidului

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 20. November 2019

El a subliniat că președintele a răspuns unor serii de întrebări ale jurnaliștilor, iar la final ale celor prezenți în sală și s-a evidențiat că Klaus Iohannis este un președinte profesionist care își cunoaște temele, activitatea și atribuțiile conferite de Constituție.

Dialogul a avut subiecte pe diverse teme, economie, justiție, infrastructură, și s-a evidențiat că Klaus Iohannis este un președinte care poate oferi soluții.

„Este singurul care are și experiența și anvergura necesare unui președinte de țară”, a spus Cadariu.

El a mai arătat că o concluzie este clară: „Nu există grad de comparație între cei doi candidați”.

„Doamna Dăncilă nu a făcut decât să repete la nesfârșit clișeele din retorica PSD și a evitat în permanență răspunsurile și cu fiecare răspuns a încercat să găsească pretexte să-l atace pe Klaus Iohannis. A dovedit că nu are anvergura și pregătirea pentru o funcție de președinte de țară și a avut nevoie de sprijinul purtătorului de cuvânt al PSD”, a spus Cadariu.

El consideră că Viorica Dăncilă s-a făcut din nou de râs.

„PSD nu s-a schimbat și rămâne același pericol pentru România și pentru români în ceea ce privește dezvoltarea, relațiile internaționale, insistențele pentru a schimba legislația pentru a apăra clanuri mafiote”, a spus Cadariu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de