Atmosferă de resemnare la PSD Suceava după rezultatul alegerilor prezidențiale, dar cu încredere în revenirea partidului la alegerile locale și parlamentare. Ioan Stan: Am conservat cele peste 3 milioane de voturi de la parlamentare//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Membrii PSD Suceava au primit, duminică seara, cu resemnare rezultatul alegerilor prezidențiale potrivit exit-poll-urilor prezentate de televiziuni.

Membrii social-democrați prezenți în sediul organizației județene PSD Suceava s-au arătat însă încrezători după acest scor pentru că partidul a început să recupereze din voturile pe care le-a primit la alegerile parlamentare din 2016.

În timpul discursului de învingător al lui Klaus Iohannis, membrii PSD Suceava comentau că acesta continuă să divizeze societatea.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan,  a spus că decizia electoratului este suverană.

„Am respectat, respectăm și acum și vom respecta întotdeauna decizia electoratului, spre deosebire de alții care, atunci când am câștigat noi, din prima zi a îndemnat cetățenii, electoratul, să iasă în stradă și a pus piedici guvernării PSD”, a spus Ioan Stan.

PSD Suceava – ”doliu” pe fețele liderilor locali

PSD Suceava la momentul adevărului! Tristețea e cuvântul de ordine…

Gepostet von NewsBucovina.ro am Sonntag, 24. November 2019

Senatorul PSD sucevean a mai declarat că este important că PSD a reușit să conserve cele peste trei milioane de voturi cu care a câștigat alegerile parlamentare din 2016.

El a subliniat că a constatat cu suprindere că și la finalul acestei campanii electorale „sentimentul de ură și dezbinare a reușit să învingă sentimentul de bună înțelegere”.

Președintele PSD Suceava a mai spus că urmează alegerile locale și parlamentare și că PSD Suceava va face tot ceea ce e posibil să nu-și dezamăgească electoratul.  (T.B.)


Intră acum și în grupul de