Acasă Politica Fostul prefect Mirela Adomnicăi a revenit în PSD. Dan Ioan Cușnir: A...

Fostul prefect Mirela Adomnicăi a revenit în PSD. Dan Ioan Cușnir: A participat la ultima ședință a organizației municipale PSD și a stat în stânga mea


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că fostul prefect de Suceava, Mirela Adomnicăi, și-a reluat locul în organizație după ce trei ani nu a putut activa întrucât legea nu permite prefectului să fie membru de partid.

Întrebat dacă Mirela Adomnicăi a revenit în partid și a stat de-a dreapta președintelui organizației, Cușnir a confirmat parțial informația.



„Doamna Adomnicăi a participat la Biroul organizației municipale. La ultima ședință a organizației municipale, doamna Mirela Adomnicăi nu a stat de-a dreapta mea, ci a stat în stânga mea. Și-a reluat locul în organizație, într-o organizație în care nu a putut activa datorită legislației în ultimii trei ani”, a spus Cușnir.

El a arătat că fostul prefect vine în organizație cu experiența acumulată în ultimii ani.

„Doamna Adomnicăi este alături de organizație și își face treaba cu toate cunoștințele și experiențele dumneaei acumulate în ultimii ani”, a spus Cușnir.

Întrebat dacă intenționează să demisioneze din funcție, Dan Ioan Cușnir a spus că nu are niciun semnal din partea colegilor săi că trebuie să-și dea demisia.

„Dacă va apare cineva care va ști ce să facă cu această organizație și va fi dorit în fruntea acestei organizații cu mare plăcere voi face un pas în lateral, dar când va fi cineva care știe și demonstrează că știe ce să facă cu această organizație”, a precizat Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version