Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, după învestirea noului prefect de Suceava: Vom colabora, dar vom fi cu ochii pe ei


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, sâmbătă, după învestirea noului prefect de Suceava, Alexandru Moldovan, că a fost neplăcut suprins că în cadrul ședinței solemne nu a fost invitată să ia cuvântul și fostul prefect, Mirela Adomnicăi și a anunțat că „va fi cu ochii” pe noua putere instalată.

Senatorul Ioan Stan a explicat că a participat la această ședință de învestire pentru că e un gest firesc.

„Mi s-a părut firesc să răspundem invitației. Au venit aproape toți parlamentarii și primarii noștri din județ de a participa la această predare de ștafetă. Mi se pare impardonabil și lipsit de politețe să nu dai cuvântul și fostului prefect. Data trecută noi am invitat pe toți parlamentarii PNL și pe cei din Consiliul Județean care nu au răspuns invitației”, a spus Stan.

El a aminitit că în urmă cu trei ani a fost invitat fostul prefect  și a adresat acel cuvânt de mulțumire cum ar fi adresat și doamna Mirela Adomnicăi tuturor instituțiilor care au colaborat foarte bine.

Senatorul Ioan Stan a spus că a urmărit cu atenție ședința solemnă, dar faptul că și-au luat atâtea angajamente îl face să fie foarte atent cu noua putere.

„Vom colabora, dar vom fi cu ochii pe ei”, a spus Stan.

EL a mulțumit fostului prefect Mirela Adomnicăi pentru activitate și a subliniat că după spusele tuturor primarilor, a fost unul dintre cei mai buni prefecți.

„A răspuns întotdeauna invitațiilor, a colaborat cu dumnealor pe orice problemă administrativă”, a spus Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de