Acasă Politica Philip Rozopol este în continuare preşedintele PNL Suceava

Philip Rozopol este în continuare preşedintele PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Deşi nu are nici un fel de hotărâre scrisă din partea conducerii centrale a PNL cum că ar fi noul preşedinte interimar al PNL Suceava, Valică Gorea, persoana pe care trei dintre mebrii Biroului Central Permanent au propus-o pentru conducerea organizaţiei, a pus deja stăpânire pe sediul partidului.

Gorea, la nici o zi după „decapitarea” verbală a lui Philip Rozopol, a decis cu de la sine putere să schimbe butucul de la yala de la intrarea în sediu, iar cheia se află doar la el şi la noua secretară a organizaţiei judeţene, nimeni alta decât fina lui Valică Gorea. În condiţiile date, cel puţin din punct de vedere juridic, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL este Philip Rozopol.



Preşedintele interimar desemnat la Bacău a declarat că nu are nici un fel de confirmare pe post din partea conducerii centrale, dar că speră ca în şedinţa de luni, 6 iulie, „minunea” să se întâmple. Mai mult chiar, fără a avea nici un fel de autoritate, Valică Gorea, a convocat pentru joi o şedinţă la care se doreşte participarea a cât mai multe persoane, binenţeles, cele pe care Gorea le consideră suficient de capabile să pună umărul la reformarea PNL Suceava.

Faptul că joi este şedinţă a ajuns la urechea mai multor lideri judeţeni ai PNL, care nu au fost convocaţi, şi care şi-au exprimat deja nemulţumirea cu privire la modul de lucru al noii conduceri. „Joi vom face noul Birou Interimar Judeţean pe care vrem să îl supunem validării conducerii centrale. Eu i-am convocat pe toţi cei importanţi la şedinţă şi vom face biroul cu cei care vin şi vor să muncească”, a spus Valică Gorea.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version