Senatorul PSD Ioan Stan salută proiectele anunțate de Gheorghe Flutur, Autostrada Nordului și Autostrada A 7, dar anunță că dacă se vor dovedi doar declarații sforăitoare, le va sancționa. El recunoaște că sunt probleme cu conducta de gaz spre Vatra Dornei, dar că au fost alocate fondurile necesare investiției


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, în conferință de presă, că se bucură de anunțul făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, privind proiectele de infrastructură rutieră din județ, respectiv Autostrada Nordului și Autostrada A7 Siret-Suceava-București

„Ne-a bucurat când am văzut că e vorba și de trei centuri, la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, pentru că la Rădăuți e în construcție, iar la Fălticeni în proceduri”, a spus Stan.

Senatorul social-democrat a adăugat că a înțeles că aceste investiții se vor face cu fonduri europene.

„Am înțeles că se fac cu bani europeni. Se poate acest lucru, nu contestăm, dar să nu uităm că nu există pe harta României numai Suceava, ci există o întreagă Moldovă, Muntenie, Oltenie, Banat și întreg Ardealul. Dacă putem să accesăm acești bani noi vom colabora și vom acorda întreg sprijinul așa cum am afirmat de mai multe ori”, a spus Ioan Stan.

El s-a arătat intrigat că aceste declarații seamănă cu cele făcute de liderul liberal sucevean în campaniile electorale din 2016 și că nu le-a realizat.

„Dacă se vor dovedi doar declarații sforăitoare, le vom sancționa”, a spus Ioan Stan.

Când a fost atenționat că președintele Gheorghe Flutur nu ar fi putut pune în aplicare programul electoral din 2016 pentru că PSD și nu PNL a câștigat alegerile, Ioan Stan a arătat că Gheorghe Flutur ar fi trebuit să se ocupe de drumurile județene și nu de cele naționale și că nu s-ar fi ajuns ca în gropi din drumuri județene să se planteze flori.

Senatorul Ioan Stan și primarul Falticeniului, Catalin Coman, in conferința de presa la PSD Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 11. Dezember 2019

Senatorul Ioan Stan a subliniat că nu Consiliul Județean Suceava se ocupă de drumurile naționale, ci Guvernul și s-a întrebat de ce șeful CNAIR a venit să discute cu președintele CJ Suceava despre investițiile în infrastructura de drumuri de interes național.

Totodată, liderul PSD Suceava a recunoscut că problematica proiectului aducțiunii de gaz natural spre Vatra Dornei nu a fost finalizată, dar a subliniat că au fost însă alocate fondurile necesare proiectului.

„Această poveste a avut un epilog bun pentru că în bugetul Transgaz se află suma pe care a alimentat-o Ministerul Economiei”, a spus Stan.

El a apreciat că în guvernarea PSD ministerele Agriculturii, Economiei și Mediului au dat tot sprijinul „ca să nu fie nici o poveste” și că îi roagă pe reprezentanții liberali să continue ceea ce a făcut Guvernul PSD.


Intră acum și în grupul de