Dan Ioan Cușnir anunță că PSD va stabili candidatul de primar la Suceava în urma unui sondaj, iar lista de consilieri locali va avea candidați din Burdujeni și Ițcani în echilibru cu numărul celor din celelalte cartiere


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a anunțat, vineri, că organizația va desemna candidatul la funcția de primar în urma unui sondaj de opinie, subliniind că la alegerile locale este foarte importantă și lista de consilieri locali și că pe acesta vor fi înscriși candidați din oraș și din cartierele Burdujeni și Ițcani în număr echilibrat.

El a evitat să spună dacă va candida la funcția de primar al Sucevei, precizând că este important ca municipiul Suceava „să scape de cuplul Tutankhamon-Prinț Moștenitor”.

„S-a ajuns mult prea departe și va trebui să facem tot ceea ce depinde de fiecare dintre noi pentru ca Tutankhamonii care se pricep la orice, de la poduri la colinzi, să dispară pentru totdeauna din peisajul administrației”, a declarat liderul social-democrat sucevean.

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 13. Dezember 2019

Cușnir a spus că organizația municipală PSD Suceava va propune un candidat pentru funcția de primar în urma unui sondaj de opinie pentru că nu contează cine își propune să candideze, ci cine are șanse să câștige.

„Vorbim și de o echipă de consilieri locali care să reprezinte cât mai bine Suceava. Am avut o foarte lungă perioadă de timp în care nu am avut niciun consilier local din Burdujeni. Nu-i normal. Trebuie să vedem de ce am ajuns în această situație. Raportul consilierilor locali oraș/Burdujeni trebuie să fie echilibrat și sper ca lista de consilieri locali ai PSD să aibă un raport echilibrat între oraș și Burdujeni și Ițcani”, a spus Cușnir.


Intră acum și în grupul de