Liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, crede că pentru a merge mai departe PSD trebuie să conștientizeze de ce a fost sancționat de electorat: Conferințe și alegeri putem face în fiecare săptămână


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, vineri, în conferință de presă, că încă nu este stabilit dacă se vor organiza alegeri în teritoriu înaintea Congresului PSD pentru că nu se știe dacă acest congres este ordinar, ceea ce înseamnă organizarea de alegeri în toate organizațiile, sau extraordinar.

„Încă nu se știe dacă Congresul este ordinar sau nu și dacă se vor organiza alegeri în teritoriu.Nouă, ca organizație municipală, ideea de alegeri nu ne provoacă niciun fior ci, dimpotrivă, ne bucură”, a spus Cușnir.

El a adăugat că orice perioadă în care se produc alegeri într-o organizație se emană energii.

„Apar oameni noi, apar tineri, apar energii noi. Pe noi orice perioadă cu alegeri nu poate decât să ne bucure, la orice nivel, municipal, județean și național”, a spus Cușnir.

Liderul social-democrat sucevean crede că înainte de toate PSD trebuie să înțeleagă votul populației.

„PSD trebuie să înțeleagă de ce l-a sancționat populația: lipsa personalităților la vârf, lipsa obiectivelor reale, o ruptură dintre centru și organizațiile locale, o ruptură între ceea ce-și dorește populația și măsurile care au fost luate?”, a spus Cușnir.

El consideră că acesta este prima chestiune pe care trebuie să o lămurească partidul.

„Conferințe și alegeri putem face în fiecare săptămână. În momentul în care am înțeles de ce populația a sancționat PSD mergem mai departe”, a spus liderul social-democrat.

Dan Cușnir (președintele PSD Suceava) și Ioan Buciac (consilier local) – conferință de presă la partid

Gepostet von NewsBucovina.ro am Freitag, 13. Dezember 2019

El crede că a înțeles motivele sancțiunii și că, cu cât vor înțelege mai mulți va fi mai bine.

„Nu există soluție mai bună decât să conștientizezi greșeala și să înveți din greșeli. Alte soluții nu există”, a spus Cușnir.

El a subliniat că pe oameni îi interesează obiectivele partidului, care este strategia acestuia și cum sunt puse acestea în practică

„Politica este despre doctrină, valori, nu despre a schimba pe unul cu altul”, a conchis Dan Ioan Cușnir.


Intră acum și în grupul de