Ioan Bălan acuză ipocrizia PSD Suceava în cazul alocației pentru copii după ce guvernările PSD au devalizat finanțele țării


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a apreciat, joi, ca nepotrivită și ipocrită atitudinea celor din PSD Suceava care încearcă să ia din nou apărarea fostului lider de partid, Liviu Dragnea, care a fost condamnat pentru că a folosit în interesul partidului fonduri destinate pentru protecția copilului.


„Văd astăzi că cei de la PSD vor să răstălmăcească lucruri care sunt foarte clare în mintea românilor și se folosesc de propunerea privind dublarea alocațiilor pentru copii în mod nepotrivit pentru a-l apăra pe fostul lor lider, Liviu Dragnea, care a ajuns unde a ajuns exact pentru că a furat din banii copiilor”, a spus Bălan.


Deputatul liberal sucevean a spus că expresia folosită la începutul acestui an „Cât de cinic poți să fii, ca să furi de la copii”, a fost folosită doar în contextul în care fostul lider PSD, pe atunci președinte al Camerei Deputaților, nu voia să fie dublate alocațiile copiilor în contextul în care era judecat pentru că a folosit fonduri de la Protecția Copilului pentru a plăti angajate de la partid.


El a subliniat că PNL dorește să asigure copiilor acestei țări o copilărie cât mai lipsită de griji, dar că dezastrul guvernărilor PSD din ultimii șapte ani limitează spațiul fiscal în care se poate desfășura noua guvernare.
„Cât de cinic poți să fii ca să acuzi PNL după ce tu, PSD, ți-ai bătut joc de finanțele țării?”, s-a întrebat Ioan Bălan.  


Intră acum și în grupul de