Conferința județeană a PSD Suceava pentru desemnarea delegaților la Congresul de alegeri al PSD se va desfășura în 25 ianuarie


Intră acum și în grupul de

Conferința județeană a PSD Suceava pentru desemnarea delegaților la Congresul PSD se va organiza în data de 25 ianuarie, a stabilit, joi, Biroul Permanent Județean al PSD Suceava întrunit la Fălticeni.

Vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt al organizației județene, a declarat pentru News Bucovina că în cadrul ședinței de joi s-a stabilit ca în data de 25 ianuarie să fie organizată Conferința județeană a organizației județene PSD Suceava pentru desemnarea delegaților la Congresul de alegeri al PSD care se va desfășura în data de 29 februarie la București.

Rădulescu a menționat că organizația județeană Suceava va avea un număr de 42 de delegați dintre cei circa 1400 care vor participa la congres.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la sfârșitul anului trecut că va propune modificarea Statutului partidului și un mod mai „european” de alegere a conducerii PSD precizând că planul său nu este un „moft” personal, ci o necesitate ca PSD să se rupă de epoca Dragnea.

El a arătat că dorește ca la Congres candidaturile să fie pe moțiuni ceea ce înseamnă că cel care candidează la funcția de președinte vine cu o echipă, program politic, viziune nouă asupra perioadei de alegeri locale și parlamentare și nu se mai transformă Congresul PSD în luptă pentru funcții.


Intră acum și în grupul de