Acasă Politica Conferința județeană a PSD Suceava pentru desemnarea delegaților la Congresul de alegeri...

Conferința județeană a PSD Suceava pentru desemnarea delegaților la Congresul de alegeri al PSD se va desfășura în 25 ianuarie


Intră acum și în grupul de

Conferința județeană a PSD Suceava pentru desemnarea delegaților la Congresul PSD se va organiza în data de 25 ianuarie, a stabilit, joi, Biroul Permanent Județean al PSD Suceava întrunit la Fălticeni.

Vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt al organizației județene, a declarat pentru News Bucovina că în cadrul ședinței de joi s-a stabilit ca în data de 25 ianuarie să fie organizată Conferința județeană a organizației județene PSD Suceava pentru desemnarea delegaților la Congresul de alegeri al PSD care se va desfășura în data de 29 februarie la București.



Rădulescu a menționat că organizația județeană Suceava va avea un număr de 42 de delegați dintre cei circa 1400 care vor participa la congres.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la sfârșitul anului trecut că va propune modificarea Statutului partidului și un mod mai „european” de alegere a conducerii PSD precizând că planul său nu este un „moft” personal, ci o necesitate ca PSD să se rupă de epoca Dragnea.

El a arătat că dorește ca la Congres candidaturile să fie pe moțiuni ceea ce înseamnă că cel care candidează la funcția de președinte vine cu o echipă, program politic, viziune nouă asupra perioadei de alegeri locale și parlamentare și nu se mai transformă Congresul PSD în luptă pentru funcții.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version