Acasă Politica PSD Suceava: Coadă de mătură pentru blocarea unei uși de autobuz în...

PSD Suceava: Coadă de mătură pentru blocarea unei uși de autobuz în Suceava, orașul cu Diplomă de Excelență în Transport. Suceava are probabil cel mai ineficient, cel mai piratat și cel mai învechit transport public local


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a criticat, joi, printr-un comunicat de presă modul în care conducerea Primăriei Suceava se preocupă de transportul public local și consideră că Diploma de Excelență în Transport obținută recent de primarul Ion Lungu nu are nicio acoperire în realitate unde, o ușă de autobuz, este blocată cu o coadă de mătură.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir:



„O fotografie făcuta în data de 08.01.2020 la ușa din mijloc a unui autobuz care efectuează transport public pentru Suceveni, reprezintă o nouă dovadă indubitabilă a faptului că într-adevăr Suceava, administrată în ultimii 16 ani de Lungu și Harșovschi, se dezvoltă de la fiecare scară de bloc, de la fiecare ușă de autobuz. Aproape că nu ne mai interesează realitatea din stradă, faptul că Suceava are probabil cel mai ineficient, cel mai piratat de către rechini neplătitori de impozite și cel mai învechit transport public local, suntem bucuroși că Lungu și Harșovschi se împăunează cu diploma de Transport Public de Excelență 2020 și aia plătita cu banii publici ai Sucevenilor. În timp ce majoritatea orașelor civilizate din România au achiziționat zeci, sute de autobuze moderne, electrice, Lungu și Harșovschi au achiziționat un măturoi folosit la blocarea ieșirii de siguranță a ușii din mijloc a autobuzului și se acoperă cu diplome inutile și cu o falsă imagine creată pe rețelele lor de socializare.

Lungu și Harșovschi, datorită educației îndoielnice și a parcursului profesional jenant, nu au capacitatea să înțeleagă că Suceava are nevoie de cei doi piloni obligatorii în  dezvoltarea unui oraș, Suceava are nevoie de infrastructură și educație, nu de diplome și de lăudăroșenie specifică oamenilor mici. Suceava are nevoie de ordine și progres, nu de gargară și folclor ieftin. Tot ceea ce ne-au prezentat Lungu și Harșovschi ca fiind realizări de excelența, (transport public, iluminat public, învățământ, parcări, fluidizare trafic, problema câinilor vagabonzi, baze sportive, etc.), sunt de fapt eșecuri lamentabile. De fapt, Lungu și prințișorul moștenitor Harșovschi sunt două eșecuri lamentabile care au blocat dezvoltarea Sucevei, fiind interesați doar de imaginea și bunăstarea lor personală în loc să fie interesați de creșterea calității vieții Sucevenilor, adică a celor care le plătesc lor salariile nemeritate”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version