Mirela Adomnicăi, Dan Ioan Cușnir și Virginel Iordache, măsurați de PSD Suceava în sondaj pentru a desemna candidatul partidului la funcția de primar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Fostul prefect Mirela Adomnicăi, liderul organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir și senatorul PSD Virginel Iordache sunt cele trei propuneri avute în vedere de PSD Suceava pentru a candida la funcția de primar al Sucevei.

Mirela Adomnicăi a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că în prezent se lucrează la sondaj.

Ea a arătat că dincolo de propunerile care au ieșit în urma discuțiilor din partid, sondajul va releva ce preferă sucevenii.

„Acest sondaj va determina candidații la alegerile locale din acest an”, a spus Adomnicăi.

Ea a menționat că PSD a inclus în sondaj pe Mirela Adomnicăi, Dan Ioan Cușnir și senatorul Virginel Iordache.

„Se pune problema de a vedea candidatul cel mai bun în așa fel încât să fie direct proporțional și rezultatul la alegerile locale din acest an pentru PSD în Suceava”, a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că a constatat că niciun partid nu și-a anunțat candidații.

„Mă uit pe eșichierul politic local și, în ciuda unor candidaturi certe de până acum, nicio formațiune politică nu și-a anunțat în mod cert un candidat pentru alegerile locale. Fiecare încearcă să vadă în funcție de cum evoluează lucrurile până în iunie fiindcă dinamica de pe scena politică este, de la o săptămână la alta, cu noi provocări”, a spus Adomnicăi.

Organizația județeană PSD Suceava intenționează să stabilească până la 1 februarie candidații la funcția de primar în principalele localități din județul Suceava.


Intră acum și în grupul de