Ovidiu Milici: ALDE Suceava s-a reconstruit de la zero și a devenit un partid frecventabil. Avem deja stabiliți candidați în 32 de localități din județ


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană Suceava ALDE are stabiliți deja candidați în 32 de localități din cele 114 din județ, a anunțat, miercuri, liderul ALDE Suceava, Ovidiu Milici.

Milici a spus într-o conferință de presă organizată împreună cu vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian, că organizația ALDE Suceava a devenit un partid frecventabil.

„Hemoragia de resură umană a fost foarte mică față de ceea ce se aștepta din partea neprietenilor politici. A fost o hemoragie de resursă umană și mă refer aici la primarul de Bosanci și consilierii care îl mai susțin și primarul de la Capu Câmpului, plus apropiați și prieteni ai fostului președinte”, a spus Milici.

El a  arătat că aceste turbulențe s-au estompat și că vin în partid oameni de valoare.

„Am intrat în linie dreaptă pentru alegerile din iunie 2020”, a spus Milici.

Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian – conferința de presa la sediul din Suceava

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 15. Januar 2020

El a menționat că sunt creionate candidaturi de primari și liste complete pentru consiliile locale în 32 de localități sucevene.

Milici a explicat că se pleacă în aceste alegeri de la premise sănătoase, amintind că baza de date a ALDE Suceava a fost furată și consideră că acest gest a fost benefic pentru că în reconstrucția organizației s-a plecat de la zero.

El a spus că în alegerile locale ALDE Suceava își propune să meargă pe propriile picioare deși conducerea centrală nu a interzis anumite înțelegeri punctuale locale.


Intră acum și în grupul de