Gheorghe Flutur „îi îndeamnă” pe parlamentarii PD-L să aibă iniţiative personale cât mai dese


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean al PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, i-a felicitat marţi pe parlamentarii democrat-liberali din judeţul Suceava pentru faptul că au avut iniţiativa de a se întâlni cu cei ai PSD pentru a identifica principalele probleme din colegiile pe care le reprezintă şi a le pune pe ordinea de zi a miniştrilor din Guvernul României.

Deputatul PD-L de Suceava, Ioan Balan, a spus în urmă cu câteva zile că solicită parlamentarilor din coaliţia de guvernare să se întâlnească, fără a fi de faţă preşedintele CJ Gheorghe Flutur sau primarul de Suceava Ion Lungu pentru a discuta problemele ce sunt stringente în colegiile lor. Chestionat asupra intenţiei parlamentarilor de a-l „exclude” de la discuţii, Gheorghe Flutur a spus că intenţia este una „corectă”.

Mai mult, chiar el a spus că le-a solicitat parlamentarilor să aibe iniţiative cât mai multe şi mai diverse. „Eu salut astfel de iniţiative. Nu sunt invidios, nu sunt frustrat. Am voturi în spate cât 10 parlamentari, dacă le adunăm în judeţul Suceava, dar eu cred că parlamentarii trebuie să se întâlnească ei între ei pentru a stabili anumite priorităţi”, a ţinut să precizeze Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de