Vicepreședintele PMP Petru Movilă: Autostrada Nordului este un proiect de maximă importanță și ne vom bate ca acest proiect de infrastructură să prindă contur


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PMP Petru Movilă a declarat, sâmbătă, la Gura Humorului, că parlamentari ai PMP au inițiat legea Autostrăzii Nordului și că chiar dacă Suceava nu are parlamentar, președintele PMP Suceava, Marian Andronache, colaborează bine cu parlamentarii partidului.

El a spus că Autostrada Nordului pornește de la Suceava și trece prin Vatra Dornei, Bistrița, Baia Mare, Satu Mare până la Vama Petea și că a fost inițiat la solicitarea în special a cetățenilor din județele Suceava și Bistrița Năsăud.

Petru Movilă a explicat că acest proiect de lege inițiat în 2018 a fost votat de Senat și este acum la Camera Deputaților.

„Autostrada Nordului este un proiect de maximă importanță. Chiar dacă organizația PMP Suceava nu are parlamentari, în colaborare cu alți colegi parlamentari, noi cei de la PMP am inițiat acest proiect și împreună ne vom bate și vom folosi toate armele instituționale, legale, ca parlamentari, ca partid pentru ca acest proiect de infrastructură să prindă contur”, a spus Petru Movilă.

Deputatul PMP a subliniat că toți colegii din județele Moldovei au convenit să susține proiectele de infrastructură ale Moldovei, inclusiv spitalul regional Iași, Spitalul Județean Suceava cu noile activtăți care urmează să fie făcute.

Eugen Tomac, conferința de presa la Gura Humorului

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 18. Januar 2020

„Ne batem ca Autostrada Nordului să fie în documentele statului român odată cu adoptarea acestei legi astfel încât să nu mai avem foarte multe evenimente rutiere triste în care șoferi sau pasageri și-au pierdut viața pe drumurile care leagă Suceava de vestul țării”, a conchis Petru Movilă.

El a arătat că acum „bătaia mare” este pentru Moldova, o regiune care a fost uitată de foarte multe ori, sau mai tot timpul de guvernările PSD.


Intră acum și în grupul de