Eugen Bejinariu se pregăteşte să îi ia locul lui Iordache la şefia staff-ului de campanie al PSD


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Siret, Eugen Bejinariu, ar putea fi persoana pe care PSD Suceava să o numească drept director de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. La finele săptămânii trecute, liderul organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache. s-a retras din poziţia de coordonator, pe motiv că sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească ca şef al social-democraţilor suceveni şi cele de adjunct la IŞJ Suceava sunt prea multe pentru a fi îndeplinite cu brio, în totalitate.

Astfel, PSD va trebui să aleagă o altă persoană, iar surse din partid ne-au declarat că Eugen Bejinariu este văzut ca cea mai bună soluţie, în condiţiile în care a fost ales de Conferinţa Judeţeană a partidului în funcţia de vicepreşedinte al nivel judeţean.

O altă posibilitate pe care conducerea social-democraţilor o ia în calcul este cea a deputatului Ioan Stan, însă aceasta e văzută mai mult ca pe o soluţie de rezervă deoarece parlamentarul de Fălticeni a suferit în urmă cu ceva timp o serie de intervenţii chirurgicale şi nu este recuperat în proporţie de 100 %.

PSD-iştii vizau ca în locul lui Iordache să fie numit deputatul Cătălin Nechifor, care are oarecare experienţă în ce priveşte campaniile electorale, dar el va fi selectat, cel mai probabil, în echipa de campanie a lui Mircea Geoană, la nivel central şi nu va avea cum să se ocupe de Suceava.


Intră acum și în grupul de