Acasă Politica Dan Ioan Cușnir: La PSD e iarnă acum. Vom vedea după congres...

Dan Ioan Cușnir: La PSD e iarnă acum. Vom vedea după congres dacă vine primăvara și va înmuguri sau se va veștezi de tot


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că situația partidul este delicată și că după congres se va vedea direcția în care partidul se îndreaptă.

„PSD se află într-o situație destul de delicată. La PSD e iarnă acum. Plantele înmuguresc primăvara și se veștezesc toamna”, a spus Cușnir.



El a arătat că depinde ce se va întâmpla la Congresul PSD.

„Depinde foarte mult de acest congres dacă la primăvară PSD va înmuguri din nou așa cum a mai făcut-o după momente grele sau se va veștezi de tot pentru că există în continuare acest risc”, a spus liderul sucevean social-democrat.

El crede că în ultimii ani problema partidului a fost că s-a încercat să li se ia organizațiilor locale dreptul de a avea păreri.

„Cred că cel mai grav lucru care s-a întâmplat în timpul dominației Dragnea-Dăncilă este că s-a încercat să se ia organizațiilor locale dreptul de a gândi. Nu poți să le iei oamenilor dreptul de a gândi”, a spus Cușnir.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version