Dan Ioan Cușnir: În Suceava avem trotuarele murdare ale sucevenilor și cele curățate ale „edililor”. Pe o arteră principală, în afară de mizeria și noroiul specifice, încă sunt frunze căzute în toamna anului trecut, dar în fața Primăriei e totul curățat.


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, este intrigat de faptul că pentru edili sunt curățate trotuarele, în schimb, pentru suceveni, trotuarele sunt cu mizerie și noroi și arată că această situație dovedește încă o dată că actuala administrație locală nu are proceduri și nici nu e interesată de problemele sucevenilor.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir.

„Zi de zi, ne lovim de dovezi ale faptului că toxicul cuplu Lungu/Harșovschi nu poate asigura o administrare eficientă a Sucevei. Pur și simplu acești 2 indivizi cu un parcurs educațional îndoielnic și care NU locuiesc în Suceava, s-au dovedit incapabili ca prin viziune și reguli să asigure progresul și ordinea în Suceava. Nu au fost capabili să genereze niște reguli care să ducă la ordine în Suceava. Nici nu ne mai mirăm că nu au avut pic de viziune care să ducă la progresul Sucevei.

În cei 16 ani de când conduc Suceava, Lungu și Harșovschi s-au dovedit impotenți din punct de vedere administrativ. Și datorită faptului că nu locuiesc în Suceava și nu au amintiri din copilărie din Suceava, au fost incapabili să sesizeze în timp util și să rezolve problemele reale ale Sucevenilor.

Va transmit o fotografie făcută pe o arteră principală a Sucevei, în data de sâmbătă 18.01.2020, surpriza fiind că în afară de mizeria și noroiul specifice Sucevei, încă sunt frunze căzute în toamna anului trecut. Chiar și în Suceava, frunzele cad la sfârșitul lunii octombrie. Dacă până la sfârșitul lunii ianuarie nu au fost strânse, măturate, înseamnă că nu există proceduri, reguli clare care să fie aplicate și respectate.

Mai grav decât atât, în aceeași zi am fotografiat pe strada principală a Sucevei trotuarul destinat primarului și viceprimarului, trotuar măturat și spălat exemplar și la mică distanță trotuarul destinat Sucevenilor, plin de noroi și de mizerie. Există trotuarele Sucevenilor și trotuarele “edililor”, există Suceava noastră, a Sucevenilor și Suceava lor, a lui Lungu și a prințului moștenitor Harșovschi. Nu este departe momentul în care Suceveni își vor lua orașul înapoi!”

Dan Ioan Cușnir,

Presedinte Organizația Municipală PSD Suceava

“Totul pentru Suceava!”


Intră acum și în grupul de