Cătălin Nechifor evită să răspundă propunerii liderului PSD Suceava privind o colaborare PSD-Pro România pentru alegerile la Primăria Suceava: Eu cred că după ce vom anunța candidatul nostru și cei din PNL vor dori o colaborare cu noi.


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, joi, în conferință de presă că Pro România va anunța săptămâna viitoare candidatul pentru funcția de primar al Sucevei care va putea fi votat și de dreapta și de stânga, fiind o variantă social-liberala mai bună decât varianta socialistă a lui Ion Lungu.

Solicitat să comenteze propunerea făcută de liderul PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, pentru o colaborare PSD-Pro România la alegerile pentru Primăria Suceava pentru îndepărtarea din funcție a primarului Ion Lungu, Nechifor a răspuns că dacă cei din PSD doresc, pot să susțină candidatul Pro România.

„Noi vom avea un candidat foarte bun la Primăria Sucevei, chiar și în primul tur și îi îndemn să o facă.  Dacă vor fi două tururi sunt 99 la sută convis că al nostru candidat va câștiga Primăria Sucevei și va fi un candidat de votat și de PSD”, a spus Nechifor.

El a precizat că acesta va fi un candidat care va fi votat și de dreapta și de stânga.

„E o variantă, poate că singura care poate să schimbe primarul la Suceava”, a spus Nechifor.

El a adăugat că săptămâna viitoare va fi anunțat candidatul Pro România pentru funcția de primar.

„Candidatul nostru va putea fi votat de PSD. Categoric.Săptămâna viitoare, când vor vedea candidatul nostru, eu cred că și cei din PNL vor dori o colaborare cu noi”, a spus Nechifor.

El a explicat că o parte din PNL va prefera varianta social-liberală propusă de Pro România.

„La PNL, din ceea ce știu eu, nu există un numitor comun cu privire la domnul Lungu și atunci e posibil ca o parte din PNL să considere că o variantă social-liberală ar fi mai bună decât varianta socialistă a domnului Lungu”, a spus Nechifor.

El a apreciat că în urma alegrilor locale, Pro România Suceava ar putea obține al treile scor politic în județ, după PSD care se va clasa pe locul al doilea și de PNL care va obține cele mai multe voturi.


Intră acum și în grupul de