Dr. ing. Adrian-Neculai Romanescu este candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Gura Humorului. El este coordonatorul Centrului de Operațiuni Rețea Gaz în județul Iași al Delgaz Grid


Intră acum și în grupul de

Coordonatorul Centrului de Operațiuni Rețea Gaz în județul Iași din cadrul companiei Delgaz Grid SA, dr. ing. Adrian-Neculai Romanescu este candidatul PSD Gura Humorului la primăria orașului Gura Humorului.

Biroul Organizatiei PSD Gura Humorului cu unanimitate de voturi l-a desemnat pe dr. ing. Adrian-Neculai Romanescu pentru a candida la funcția de primar la alegerile locale din anul acesta, a anunțat organizația.

Potrivit sursei citate, dr. ing. Adrian-Neculai Romanescu este coordonatorul Centrului de Operațiuni Rețea Gaz în județul Iași din cadrul companiei Delgaz Grid S.A., cu o vastă experiență în management, coordonare și gestionare activități operaționale și financiare.

„Candidatul nostru s-a remarcat și în domeniul cercetării și inovării, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea și perfecționarea motoarelor și actuatoarelor solare, obținând numeroase medalii și premii la Saloanele de Inventică naționale și internaționale. Este autor a numeroase cereri de brevete de invenție, aflate în studiu la Oficiul de Stat pentru Inventii și Mărci (OSIM)”, se arată într-un comunicat al PSD Gura Humorului.

Sursa citată precizează că Adrian Romanescu, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Gura Humorului este absolvent al Universității „Ștefan ce Mare” din Suceava, Facultatea de Inginerie Electrică, promoția 1998.

„Dezvoltarea personală și profesională continuă a fost unul din obiectivele acestuia”, arată PSD Gura Humorului care precizează că acesta a obținând în anul 2002 diploma de master la Universitatea Tehnică „Gh Asachi” din Iași, Facultatea de Construcții și Athitectură, specialitatea Gestiunea Sistemelor Funcționale în Clădiri, iar în 2017 a obținut diploma de doctor în domeniul Inginerie Electrică, la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Dr. Ing. Adrian-Neculai Romanescu este căsătorit și are doi copii.


Intră acum și în grupul de