Cătălin Nechifor, după ce CJ Suceava a împărțit fondurile pentru localități: PNL și-a tras partea leului, adică 70 la sută, iar PSD a obținut firimituri


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a apreciat, marți, după ședința de Consiliu Județean în care s-a aprobat alocarea de fonduri către localitățile sucevene că PNL și-a tras partea leului.

El a apreciat alocarea drept o „împărțeala din pix” pentru cele 114 localități ale județului.

Potrivit lui Nechifor, „la masa bogaților” din PNL s-au dat 19,066 milioane de lei, iar la restul lumii doar 8,250 milioane de lei

PNL și-a tras partea leului, adica 70%, iar la restul, la PSD, niște firmituri”, a spus Nechifor.

El a menționat că 23 localități au primit câte 50 mii de lei, 25 localități câte 100 mii de lei, trei localități câte 200 mii de lei, șapte localități câte 300 mii de lei, o localitate  400 mii de lei și trei localități câte 500 mii de lei.

De remarcat că toate localitățile PNL primesc măcar 200 mii lei (excepție Scheia și Satu Mare, câte 100, dar au venituri proprii mari). Iar la unele dintre localitățile în care primarii PSD au primit mai mult de 100 de mii, mă gândesc că ar putea fi și o schimbare de culoare de tricou, din roșu în galben”, a spus Nechifor.

„Iată ce ne așteaptă în județ în urmatorii 4 ani, asta dacă unii chiar nu se trezesc la realitate și nu fac ceea ce trebuie pentru a asigura, cât de cât, o normalitate”, a conchis Nechifor.

Consiliul Județean Suceava a aprobat, marți, cu 20 de voturi „pentru”, 10 „împotrivă” și 6 „abțineri” proiectul de alocare de fonduri în forma prezentată de conducerea CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de