Flutur, replică acidă pentru Ioan Stan: Domnule senator, vă faceți că nu înțelegeți cum stau lucrurile cu repartizarea fondurilor la dispoziția CJ Suceava. Ați intrat deja în campania electorală, dar eu îi asigur pe toți primarii că vom găsi resurse așa cum am făcut-o și în anii din urmă


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a transmis, marți seara senatorului PSD Ioan Stan că s-a pripit că a intrat atât de repede în campanie electorală și a folosit ca temă repartizarea de fonduri pentru localități.

„Domnule senator Stan vă faceți că nu înțelegeți deși știți foarte bine cum stau lucrurile cu această repartizare a fondurilor la dispoziția CJ Suceava. Deși în acest an CJ Suceava repartizează o sumă mai mică față de anii anteriori, toate primăriile primesc bani cu excepția municipiului Suceava care are mai mulți bani primiți direct de la Direcția de Finanțe cu 21 de milioane de lei”, a spus Gheorghe Flutur.

El a amintit că se știe foarte bine că în timpul administrației județene PSD, localități cu primari liberali au primit zero lei la aceste repartizări de fonduri.

„Este adevărat că primarii și-ar fi dorit în acest an să primească mai mult, solicitările lor fiind de 20 de ori valoarea fondurilor la dispoziția CJ Suceava. Pe toți îi asigur că voi fi alături de ei să găsim resurse să-i ajut așa cum am făcut-o și în anii din urmă cu sprijin din fondul de rezervă sau solicitări adresate Guvernului”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a apreciat că senatorul Ioan Stan a intrat deja în campanie electorală.

„Este evident că, prin limbajul  folosit, ați intrat deja în campania electorală. Cred că v-ați cam pripit. Invitația mea este să găsim cu toții soluții și proiecte pentru dezvoltarea tuturor localităților și a județului Suceava în locul ieșirilor populiste cu care credeți că veți câștiga voturi”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava îi spune lui Ioan Stan că greșește dacă crede că prin declarații populiste va câștiga voturile sucevenilor.

„Sucevenii înțeleg foarte bine cum stau lucrurile și vor face ce trebuie, când trebuie”, a spus Flutur.

Președintele Gheorghe Flutur a subliniat că sunt lucruri deja cunoscute că în timpul foarte scurt de când a fost instalat, Guvernul PNL a acordat sprijin de 30 de milioane de euro localităților din județ, inclusiv cu primari PSD, că a plătit de asemenea concediile medicale restante din județ, că a deblocat cel mai mare proiect al județului Suceava de apă și canal de 230 de milioane de euro ținut la sertar de Guvernul PSD, dar și că a rezolvat problema căldurii la Vatra Dornei.

Citește și : Senatorul PSD Ioan Stan, supărat că CJ Suceava a defavorizat localitățile cu primari PSD la alocarea de fonduri anunță că îl va interpela pe președintele Curții de Conturi. El acuză tehnica „zăhărelului fluturat” pentru unii primari PSD nehotărâți


Intră acum și în grupul de