USR Suceava își va desemna zilele acestea candidații pentru Consiliul Județean, iar săptămâna viitoare pentru Primăria Suceava. Teodora Munteanu: Sunt deja anunțate patru posibile candidaturi pentru funcția de președinte al CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul județean al USR Suceava, Teodora Munteanu a anunțat că la finele acestei săptămâni va avea loc Conferința Județeană a USR, ocazie cu care va fi stabilită ordinea pe lista de consilieri județeni precum și persoana care va coordona echipa de consilieri județeni și va candida din partea acesteia pentru funcția de președinte al CJ Suceava.

Teodora Munteanu a declarat pentru NewsBucovina că până în momentul de față numărul celor care doresc sa intre în alegeri pentru CJ Suceava depășește 30 de persoane și că pentru funcția de președinte sunt deja anunțate patru posibile candidaturi.

După stabilirea candidaților USR Suceava pentru Consiliul Județean urmează ca în urma negocierilor cu PLUS să fie stabilită lista finală și candidatul comun pentru funcția de președinte al CJ Suceava.

USR Suceava își va desemna persoana pe care o consideră potrivită să candideze din partea Alianței USR-PLUS la funcția de Primar al Sucevei abia la finele săptămânii viitoare, în cadrul unei conferințe de alegeri municipale.

Abia după desemnarea acestei persoane liderii PLUS și cei ai USR se vor așeza la masa negocierilor pentru a stabili care dintre cei doi posibili candidați are cele mai multe șanse și va fi desemnat candidatul comun al Alianței.

Beniamin Atodiresei

Reamintim că PLUS Suceava l-a desemnat deja pe arhitectul Beniamin Atodiresei drept candidatul lor pentru Primăria Suceava urmând ca acesta să fie analizat în competiția internă a Alianței USR – PLUS.

Surse politice susțin că USR ar urma să desemneze un actual jurnalist sucevean pentru funcția de primar al Sucevei.


Intră acum și în grupul de