Cușnir: Pasarelă supraterană sau pasaj subteran, banalități în orașe civilizate, sunt irealizabile în Suceava condusă de actuala administrație


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a apreciat, vineri, că lucrări care în orașe civilizate sunt banalități, par de nerealizat în municipiul Suceava condus de actuala administrație.

Vă prezentăm integral comunicatul de presă transmis de liderul PSD Suceava.

„În Suceava anului 2020, din cauza absenței investitiilor reale în infrastructură rutieră pietonii care traversează dinspre Bazar spre Iulius Mall sunt obligați să treacă printr-un pasaj pe sub podul peste râul Suceava, pasaj ilegal amenajat, fără aviz de la Apele Române deoarece se află în zona inundabilă a râului Suceava. Mai mult decât atât persoanele cu dizabilități dar și mamele cu copii mici, în cărucior, nu pot folosi acest pasaj. Le pasă lui Lungu și Harșovschi? Raspunsul este simplu: NU! O pasarelă supraterană este o banalitate în toate orașele civilizate, dar este irealizabilă pentru cuplul Lungu/Harșovschi.

În Suceava anului 2020 este posibil ca un operator privat care desfășoară o activitate comercială peste drum de Complexul Comercial Carrefour să betoneze ieșirea din pasajul subteran pentru pietoni pentru a-și amenaja o parcare pentru mașinile companiei, deasemenea să ocupe Domeniul Public din vecinătate pentru a-și depozita diverse materiale. Impotența administrativă dar și complicitatea ilegală și imorală a Primariei face ca în loc să se ia măsuri pentru redeschiderea pasajului subteran, să găsească scuze și explicații pentru interesele operatorului privat în detrimentul participanților la trafic. Le pasă lui Lungu și Harșovschi pentru că funcționează un semafor suplimentar care îngreunează traficul și pentru că pietonii așteaptă aproape 2 minute la semafor, uneori în frig și ploaie? Răspunsul este simplu: NU! Un pasaj subteran este o banalitate în toate orașele civilizate dar este irealizabilă pentru cuplul Lungu/Harșovschi.

Zi de zi, ne lovim de incapacitatea cuplului toxic Lungu/Harșovschi de a asigura o administrare eficientă a Sucevei. Acești 2 indivizi cu un parcurs educațional îndoielnic și care NU locuiesc în Suceava, s-au dovedit incapabili ca prin viziune și reguli să asigure progresul și ordinea în Suceava. Viziunea generează progres, regulile generează ordine iar împreună, viziunea și regulile prin progres și ordine duc la dezvoltarea celor 2 piloni care modernizează un oraș: infrastructura și educația! Suceava se poate dezvolta  doar prin cei 2 piloni, infrastructură și educație, nu prin paginile înșelătoare de pe rețelele de socializare ale lui Lungu și a prințișorului moștenitor Harșovschi.

În cei 16 ani de când conduc Suceava, Lungu și Harșovschi s-au dovedit impotenți din punct de vedere administrativ. Au fost incapabili să sesizeze în timp util și să rezolve problema traficului supraaglomerat de pe artera principală care leagă orașul de cartierul Burdujeni. ”

Dan Cușnir,

Președinte Organizația Municipală PSD Suceava

„Totul pentru Suceava!” 


Intră acum și în grupul de